promotievideo's

eetinfo.nl

\\\\

Eetinfo.nl is een informatieve website met als doel kennis te delen over eten, kooktechnieken, kookgerei en andere handige tips & tricks.

De website van Eetinfo staat vol handige tips en recepten maar er ontbrak nog iets belangrijks. Wie is Eetinfo nou precies? Wie zit er achter al deze handige tips? Om er meer een gezicht aan te geven hebben wij een shoot opgezet die niet alleen was gericht op de heerlijke recepten van Eetinfo maar ook op Tom, het gezicht van Eetinfo. Naast video hebben we tijdens deze shoot ook foto's gemaakt voor op de website om zo alle ingredienten aan te kunnen leveren voor het doorontwikkelen van de website. 

De opdracht

Content ontwikkelen voor de website en op diverse social media's in de vorm van video maar ook een stukje fotografie. Met als doel meer karakter en een gezicht aan eetinfo te geven.

Plan van aanpak

Hievoor hebben we een setting gecreërd die perfect aansluit bij Tom en zijn Eetinfo website. In korte tijd is er video voor diverse socials geschoten en meer dan genoeg foto's.

Het resultaat

Meer dan genoeg materiaal voor op de divere socials. Daarnaast heeft de video voor veel online aandacht gezorgt en er toegeleid dat er een samenwerking is onstaan met tussen Eetinfo en slagerij BBQuality.

#contentshoot #productvideo #promotievideo

Burgers op de kamado

review video

Naast promotie materiaal ontwikkelen we voor Eetinfo ook review video's voor op Youtube. We creëren een passende setting bij Tom in de keuken waar hij zijn verhaal doet over de verschillende producten. Een kleine set met lampen is genoeg om de juiste sfeer neer te zetten. Geluid, camera, koken! 

Bekijk het hele verhaal op eetinfo.nl

promotievideo en fotografie

Tijdens het filmen van de promotievideo zijn er ook foto's gemaakt voor Eetinfo. Op deze manier had Tom direct ook foto materiaal om te gebruiken voor op zijn website en op social media, bijvoorbeeld om de video aan te kondigen en 'achter de schermen' beelden te delen. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een promotievideo?