VacatureVideo's

Heuvelman GSO

\\\\

Het hart van Heuvelman GSO is groen. Echte aanpakkers met twee vestigingen in Farmsum en in Zuidbroek met inname-depots, breekinstallaties, een eigen kade met opslagfaciliteiten, een -groen- wagenpark en een laboratorium.

Heuvelman groeit! En dus is er vraag naar goed personeel. Maar wie is Heuvelman nou precies als werkgever? Om daar een antwoord op te geven hebben wij een passende vacaturevideo ontwikkeld. Het is een vacaturevideo geworden met als insteek een bedrijfsvideo waardoor mensen bij Heuvelman willen gaan werken. Ook opzoek naar een passende oplossing voor jouw openstaande vacatures?

De opdracht

Ontwikkel een passende bedrijfsvideo met als doel het verhogen van het aantal aanmeldingen op de openstaande vacatures.

Plan van aanpak

We leggen de nadruk op de werkzaamheden die Heuvelman verricht en laten ook zien met welk materieel en door welke mensen dit nu gedaan word.

Het resultaat

Een goed beeld van Heuvelman als werkgever. Een meetbare stijging in het aantal (passende) aanmeldingen op de vacatures en een verhoging van de naamsbekendheid van het bedrijf.

#vacaturevideo #bedrijfsvideo #drone

groene doeners gezocht

Heuvelman GSO is een jonge, groeiende onderneming, op zoek naar enthousiaste, ambitieuze mensen. Om deze mensen bekend te make met Heuvelman GSO werd ons gevraagt een vacature video te ontwikkelen die vooral de nadruk legt op het werk wat Heuvelman verricht en de huidige werkenemers die deze werkzaamheden verrichten. Er word ons eignlijk gevraagt een bedrijfsvideo te maken die er toe zou leiden dat er meer bekendheid onstond met het bedijf en de vacatures die ze open hadden staan. Zo gevraagt zo gedaan en het resultaat mag er zijn! 

Vacature video op social media

De vacature video voor Heuvelman werd hoofdzakelijk gedeeld via het zakelijk netwerk op Linkedin. Dit zorgde al voor 1000 views in zeer korte tijd. Maar om ervoor te zorgen dat het buiten het Linkedin netwerk ook opgepikt zou worden hebben we een kortere versie in staand formaat ontwikkeld, speciaal voor Instagram. Door de inhoud aan te passen aan het medium haal je het maximale pér platform uit de video.

alles over Vacature video's

Meer weten over onze vacature video's? Kijk eens op onze pagina hierover, hier staan diverse opgeleverde video's, leggen we kort uit hoe we te werk gaan en beantwoorden we de meest gestelde vragen over vacature video's. Benieuwd hoe we voor jouw onderneming te werk zouden gaan? Neem dan contact met ons op!