Bedrijfsvideo

Mehadrin & koelcentrum zederik

\\\\

Mehadrin is de grootste teler en exporteur van citrusvruchten, groenten en fruit uit Israël en hoofdleverancier van het wereldberoemde Jaffa-merk. Zij maken hiervoor gebruik van de diensten van Koelcentrum Zederik in Gorinchem. Koelcentrum Zederik beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Het koelcentrum voorziet hun klanten in opslag, sortering, transport en zelfs de gehele ordering en voorraadbeheer. 

Om deze totale dienstverlening goed in beeld te brengen zijn wij ingeschakeld. Voor Mehadrin brachten we het sorteer-en verpakkingsproces van hun product in beeld. Om niemand in de weg te lopen en de machines continu te kunnen laten draaien werd voor deze opdracht veel gebruik gemaakt van drone opnames. Dit was niet alleen een functionele keuze maar zorgde ook voor een unieke kijk op de actieve machines!

De opdracht

Effectief en planmatig zonder overlast op de werkvloer het proces van Koelcentrum Zederik en Mehadrin op beeld vastleggen voor twee mooie bedrijfsvideo's.

Plan van aanpak

Met een strak opnameschema en door gebruik te maken van drones konden we veel materiaal opnemen zonder met een cameraploeg op de werkvloer overlast te veroorzaken. 

Het resultaat

Twee bedrijfsvideo's die perfect de werkzaamheden en manier van werken bij beide bedrijven weergeven, zonder de machines stil te moeten leggen.

Mehadrin

De film voor Mehadrin geeft klanten inzicht in de werkzaamheden in Nederland zonder dat zij helemaal deze kant op hoeven te komen. De focus ligt in de video dan ook niet alleen op het proces van de avocado's, maar ook op het kantoor en de mensen die er werkzaam zijn. Nu weten (toekomstige) klanten met wie ze communiceren.

Koelcentrum Zederik

Voor Koelcentrum Zederik is er naast een bedrijfsvideo , die duidelijk laat zien dat zij een totale dienstverlener zijn, ook een korte promo gemaakt. Daarin wordt met een paar korte teksten wat meer informatie gegeven.