Diverse producties

Metalura

\\\\

Metalura is marktleider in slimme glassystemen, zoals balkonbeglazing, glazen wandsystemen, terrasoverkappingen, tuinkamers en windschermen. Metalura maakt alles in eigen beheer in de fabriek in Alblasserdam. Het bedrijf combineert kwaliteit en creativiteit voor de realisatie van een oer-Hollands maatwerkproduct voor het betere buitenleven.

Invigor werkt al geruime tijd samen met Metalura. Wat begon met een kleine drone opdracht, is nu uitgegroeid tot meerdere videoprojecten per maand. Interviews met klanten en het eigen personeel, drone opnames, showreels en meer, allemaal verwerkt in de maandelijkse marketing campagnes van Metalura. Wij denken mee en vullen de marketing aan met video content die perfect aansluit op de campagnes van Metalura op dat moment.

De opdracht

Videocontent ontwikkelen die naadloos aansluit op de marketing van Metalura en deze gereed maken voor alle marketingkanalen.
Video maakt alles mooier.

Plan van aanpak

Met een passend script dat volledig past binnen de campagnes, ontwikkelen we de juiste video content voor de gekozen platformen.

Het resultaat

Met videocontent ontstaat er bij de geambieerde doelgroepen meer bereik op social media, groeit online de naamsbekendheid en zijn er meer aanvragen.

#interview #bedrijfsvideo #serie

de leveranciers in beeld

Voor Metalura hebben we LOA Deege en Steinfort Glas bezocht. Beide bedrijven zijn al lange tijd leverancier van Metalura. Metalura stelt hoge eisen aan al haar leveranciers om eindproducten van hoge kwaliteit te leveren. Met beide leveranciers is er een vorm van partnerschap ontstaan om de beloofde kwaliteit waar Metalura voor staat te waarborgen. 

Om deze partnerships uit te dragen, hebben we een reeks video's gemaakt, waarin we in gesprek gaan met Dennis Gubbels van LOA Deege en Gerlof Reijneker van Steinfort Glas. We nemen een kijkje bij beide bedrijven en laten zien wat ze doen voor Metalura. Om het verhaal compleet te maken zijn we ook in gesprek gegaan met Sifrid de Haan, verantwoordelijk voor het transport.

LOA Deege

Sinds 2009 verzorgt LOA Deege de voorbehandeling en de poedercoating van de aluminium profielen en onderdelen van de producten van Metalura. Dennis Gubbels is directeur van LOA Deege. 

Steinfort Glas

Steinfort Glazz is al zo’n tien jaar lang de leverancier van al het glas voor balkonbeglazing en glazen wandsystemen van Metalura. Gerlof Reijneker is de directeur-eigenaar van Steinfort Glazz.

Het transport

Sifrid de Haan is chauffeur bij Metalura en zorgt voor de logistiek van maandag tot en met donderdag. In het interview kom je meer te weten over Sifrid, Metalura  en de werkwijze van het transport.

De video's voor Metalura

Voor Metalura is video een mooi medium om de slimme glassystemen, ambassadeurs, monteurs en projectadviseurs in beeld te brengen. Met video kunnen we meer laten zien en daardoor komt Metalura met video gewoon uitstekend tot zijn recht.

Interview met Metalura monteur, gespecialiseerd in Steel-ART.

Tevreden klant over zijn unieke tuinkamer en windschermen.

Promo van het recent vernieuwde Experience Center.

Vacaturevideo om productiemedewerkers te werven.

Tevreden klant over de tuinkamer in haar restaurant.

Uitgelicht Steel-ART project in Oud-Beijerland.

Social media

De inzet van video voor social media is natuurlijk de perfecte manier om de naamsbekendheid en online zichtbaarheid van Metalura te vergroten. Met de juiste tone of voice en uitstekende beelden zorgen we voor lekker veel beleving en interactie.

LOA DEEGE

BALKONBEGLAZING

VOORJAARSEVENT