Videomarketing

Van der Drift

\\\\

 #bedrijfsvideo #interview #howitsmade

bedrijfsvideo

Voor Van der Drift Meubelen hebben wij een alomvattende bedrijfsvideo gerealiseerd, waarin meerdere werknemers aan het woord komen. Naast deze overkoepelende bedrijfsvideo hebben wij ook losse afleveringen gemaakt waarin alle facetten van het bedrijf naar voren komen. Op deze manier trekken we op YouTube en social media meerdere malen de aandacht naar Van der Drift Meubelen toe, houden we de kijker geïnteresseerd en is er meer ruimte om elk onderdeel van Van der Drift Meubelen goed aan bod te laten komen.

Van der Drift Meubelen houdt periodiek marketing campagnes met reclame folders. Bij deze campagnes maken wij leuke, korte video's die goed aansluiten bij het thema van de huidige reclame campagne. Het doel van deze video's is niet om de lopende acties te communiceren, maar simpelweg op te vallen, de naamsbekendheid van het merk te vergroten en online meer volgers aan te trekken.

Campagnevideo's

Van der Drift Meubelen houdt periodiek marketing campagnes met reclame folders. Bij deze campagnes maken wij leuke, korte video's die goed aansluiten bij het thema van de huidige reclame campagne. Het doel van deze video's is niet om de lopende acties te communiceren, maar simpelweg op te vallen, de naamsbekendheid van het merk te vergroten en online volgers meer volgers te realiseren. 

Social media

Product Reel - Voorjaar

Instagram Reel zonder tekst

Instagram Reel met tekst