VacatureVideo's

van der most Transport

\\\\

De ervaren chauffeurs van Van der Most Transport vervoeren dagelijks zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen naar bestemmingen in de Benelux en West-Europa. Van der Most Transport heeft een jong en goed onderhouden eigen wagenpark van minstens 120 vrachtauto’s en 150 containerchassis. 

Van der Most maakt een enorme groei door en daarom zijn er voor de vrachtwagens nieuwe chauffeurs nodig. Om de juiste mensen aan te trekken hebben we diverse vacaturevideo's ontwikkeld die een goed beeld geven van het bedrijf Van der Most, het team, de werkzaamheden en niet geheel onbelangrijk natuurlijk, het wagenpark. Want daar is het allemaal om te doen! 

De opdracht

Met korte video's op de verschillende mediakanalen, bereiken we de juiste mensen en enthousiasmeren we hen om bij Van der Most Transport te werken.

Plan van aanpak

Met video een goed beeld geven van Van der Most als werkgever. Overtuigen dat Van der Most dé plek is om aan de slag te gaan als chauffeur.

Het resultaat

Positieve reacties en voldoende kwalitatieve aanmeldingen realiseren. We bereiken de juiste doelgroep die daadwerkelijk contact opneemt met Van der Most.

#vacaturevideo #bedrijfsvideo #drone

chauffeurs gezocht

In opdracht van Van der Most zijn we samen met verschillende chauffeurs van het bedrijf op pad gegaan en hebben hen een aantal dagen gevolgd. Vanzelfsprekend ging de drone ook mee om voor verbluffende beelden van het wagenpark te zorgen, de werkzaamheden van de chauffeurs vast te leggen en met het team van Van der Most kennis te maken.  

Van der most in beeld

Voor Van der Most lag de nadruk op vacaturevideo's, om nieuwe collega's te werven vanwege de enorme groei van het bedrijf. Van der Most is en leuk en modern bedrijf om voor te werken. De routes en gebieden zijn afwisselend en het bedrijf biedt volop trainingen en aanvullende opleidingen. Het vrachtwagenpark, de locaties en de routes zijn uitermate geschikt om weer te geven met drone- en andere videobeelden. Je rijdt gewoon alvast mee met Van der Most! Als dat niet stimulerend werkt?!

Social bumper om in korte tijd de aandacht te trekken. 

Vacaturevideo om nieuwe chauffeurs te werven.

Social media

Invigor ontwikkelt voor Van der Most social media video's. De inzet van social media vormt een onmisbare schakel tussen Van der Most en zijn doelgroepen. Met onze content brengen we niet alleen een consistente merkbeleving. We leiden via kanalen als Facebook, YouTube, Instagram sociale volgers naar de vacaturepaginas op de website en met behulp van een online strateeg en social media advertising zorgen we dat de video, naast de huidige volgers, ook potentiële doelgroepen bereikt. 

Displayadvertentie - vacaturevideo