\\\\ diensten \\\\

eindeloze mogelijkheden

Is video al onderdeel van jouw marketingstrategie? Wij maken content in elk formaat en voor elk platform. Zo tillen wij jouw marketing (campagnes) naar een hoger niveau.

Wij brengen jouw verhaal tot leven en creëren meer merkbeleving, sociale volgers en rendement, bijvoorbeeld met een online strategie voor meer leads naar je website. We zorgen ervoor dat je boodschap overkomt met een video afgestemd op jouw wensen en de behoefte van je doelgroep. 

Drone Bedrijfsvideo Pand Snelweg

Bedrijfsfilms

Het ultieme visitekaartje voor jouw bedrijf

Een bedrijfsfilm die je raakt en blijft onthouden. Wij maken bedrijfsfilms net even anders, zodat jij daarmee in het oog springt. Met creatieve content en een doordachte strategie laten we zien wie je bent en waar je voor staat.

Dienst wervingsvideo's - Invigor

vacaturevideo's

Video aan het werk

Hoe nodig jij als werkgever mensen uit om bij je te solliciteren? Laat door middel van een vacature video zien wat je te bieden hebt. Overtuig zo jouw potentiële kandidaten om te reageren op die baan.

combineer met
drone opnames

Wil jij luchtopnames met uitstekende beeldkwaliteit. Of shots vanuit een ander perspectief? Wij laten onze drones veilig voor je vliegen. Binnen of buiten, voor de allermooiste drone opnames stijgen wij voor je op.

Aftermovie laten maken

Aftermovies

De perfecte samenvatting

Zorg dat je evenement na afloop nog vers in het geheugen van je doelgoepen blijft met een boeinde aftermovie. Laat je kijkers je evenement nog een keer beleven en maak ze hongerig om er de volgende keer weer bij te zijn. 

Portretfoto Tom Eetinfo

productvideo's

Jouw product in de spotlight

Hoe zet jij jouw producten in de markt? Met het perfecte plaatje & praatje presenteren we jouw product. Een productvideo bestaat volgens ons uit een professionele uitstraling, een goed verhaal en de juiste emotie.

combineer met Fotografie

Is het belangrijk dat er tijdens een video shoot ook hoge kwaliteit foto's gemaakt worden? Geen probleem! In dat geval nemen we ook foto apparatuur mee en houden we daar rekening mee tijdens de draaidag.

Sunmaster screens solar product reclame video

reclame video's

Oldschool TV reclame

Vergroot je naamsbekendheid en bereik, blijf langer top-of-mind en genereer meer omzet. We bedenken en maken creatieve commercials die je doelgroep aansporen en resultaat brengen. 

Dienst social media video's - Invigor

social media content

Sharing is caring 

We maken video's met lekker veel bereik en een hoge deelfactor! Met onderscheidende content en inspirerende campagnes, waarmee je het gesprek met je doelgroep aan kan gaan, ben jij in staat tot het creëren van fans.

video interviews

Spreekt voor zich!

Een video interview is een waardevolle en boeiende manier om kennis met je doelgroep te delen. We maken de inhoud authentiek en overtuigend, wij komen tot de kern. We zorgen ervaar dat er een helder verhaal verteld word, zodat je boodschap goed overkomt. 

Dienst instructievideo's - Invigor

instructievideo's

Duidelijk stappenplan

Wil jij (potentiële) klanten of medewerkers iets uitleggen of laten zien? Maak jouw instructies visueel. Breng met een pakkende instructievideo de werking van jouw dienst of product helder en boeiend in beeld.

Meer informatie
\\\\ contact \\\\

ready, set, go!

Waar kunnen wij jou mee helpen? Zoek je een goed concept, wil een stevige brainstorm of gewoon de perfecte bedrijfsfilm? We denken graag met je mee over hoe jij jouw (potentiële) klanten met video kunt activeren en gaan voor je aan de slag. Neem dan contact met ons op!