\\\\ diensten \\\\

aftermovies

Een goede aftermovie draait om sfeer vastleggen, op een zo mooi mogelijke manier. Aftermovies zorgen niet alleen voor herbeleving maar ook naamsbekendheid!

Een aftermovie laten maken van jouw evenement is de ideale manier om je bezoekers nog eens te laten nagenieten maar ook om indruk te maken op de mensen die er niet bij waren. Een goede aftermovie is dus niet alleen leuk voor erna, maar dient ook als prima promotie materiaal voor het volgende evenement. 

Een aftermovie kan voor elk evenement worden ingezet, van grote muziekfestivals tot kleine bijeenkomsten. Neem contact met ons op en we maken een plan op maat!

Dienst aftermovies - Invigor
\\\\ werkwijze \\\\

jouw aftermovie succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Wat wil je met je video doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op. 

Stap 2 - creatieve sessie & script

Jouw video ideeën mixen we met de onze. We kijken wat er mogelijk is in het gebied waar we gaan vliegen en welke drones hier het beste geschikt voor zijn.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning leggen we alles op locatie en brengen we iedereen op de hoogte van de drone activiteit in het gekozen gebied.

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Feedback en oplevering: Als je het conceptvoorstel hebt ontvangen vragen we je om jouw feedback. Daarmee zetten we de laatste puntjes op de i! 

Bonusstap - videomarketing 

Wil je graag videomarketing tips voor nog meer resultaat? Dan denken we met je mee.

Meest gestelde vragen

Wat kost het maken van een aftermovie?

Wij geloven in maatwerk. Daarom zullen wij altijd eerst contact opnemen om en goede inschatting te kunnen maken. Samen maken we dan een plan van aanpak en op basis daar van zullen we een prijs bepalen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een goede vacature video dus er is altijd een oplossing voor elk budget!

Blijven jullie gedurende het hele evenement filmen?

Wij proberen zo min mogelijk in de weg te lopen en toch op de juiste momenten de juiste shots te maken. Om ervoor te zorgen dat wij niks mis lopen én niet te veel in de weg lopen van het evenement is een goed plan nodig, waar we op voorhand altijd te tijd voor nemen om samen door te lopen.

Mogen jullie overal zomaar vliegen met de drones?

Wij vliegen enkel met geregistreerde drones en hebben alle nodige papieren en certificaten om volledig legaal opnames te mogen maken met diverse drones. Echter zijn er in Nederland bepaalde gebieden waar je niet zomaar met een drone de lucht in mag, deze locaties zijn bij ons bekend en hiervoor kan in de meeste gevallen toestemming worden aangevraagt.

Plaatsen jullie de video's ook op Social Media?

In principe zetten wij niks op jullie Social Media kanalen. Mocht deze wens er wel zijn kunnen wij uiteraard onze Social Media experts inzetten om dit voor jullie te regelen.

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Drone video's voor de beste aftermovies

Drone beelden zijn perfect om een tof evenement net even anders in beeld te brengen. Natuurlijk kunnen we met mooie luchtopnames maar er is nog veel meer mogelijk. Natuurlijk waarborgen wij de veiligheid van jouw personeel en de bezoekers ten alle tijden. 

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vacature in kwestie en zorgen ervoor dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.