\\\\ diensten \\\\

aftermovies

Een goede aftermovie ademt de sfeer van jouw evenement. Iedereen die er geweest is zal de video met plezier terugkijken en iedereen die er niet bij kon zijn krijgt een goede indruk van wat ze gemist hebben.
Aftermovies zorgen dus niet alleen voor een fijne herbeleving maar ook voor extra promotie en naamsbekendheid!

Een aftermovie laten maken van jouw evenement is de ideale manier om je bezoekers nog eens te laten nagenieten, maar zeker ook om indruk te maken op mensen die er niet bij waren! Een goede aftermovie is dus niet alleen leuk voor terug te kijken, maar dient ook als prima promotiemateriaal voor het volgende evenement.

Een aftermovie kan voor elk evenement worden ingezet, van grote muziekfestivals tot kleine bijeenkomsten. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Dienst aftermovies - Invigor
\\\\ werkwijze \\\\

jouw aftermovie succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Wat wil je met je video doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op. 

Stap 2 - creatieve sessie & script

Jouw video ideeën mixen we met de onze. Hierbij kijken we ook naar welke drones en camera's we hiervoor nodig hebben en stellen we de essentiële onderdelen van de video vast.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Vantevoren lopen we nog even in vogelvlucht het plan met je door, daarna nemen we onze posities in en leggen we alles vast zoals besproken.

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw evenement, doel en uitstraling.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Feedback en oplevering: Als je het conceptvoorstel hebt ontvangen vragen we je om jouw feedback. Daarmee zetten we de laatste puntjes op de i! 

Bonusstap - videomarketing 

Wil je graag videomarketing tips om jouw aftermovie bij een nog breder publiek onder de aandacht te brengen? We denken ook hierin graag met je mee.

Meest gestelde vragen

Wat kost het maken van een aftermovie?

Wij geloven in maatwerk. Daarom nemen we altijd eerst contact met je op om een nauwkeurige inschatting te kunnen maken. Samen stellen we vervolgens een plan van aanpak op, en op basis daarvan stellen we een offerte op. Er bestaan talloze mogelijkheden voor het creëren van een toffe aftermovie, dus is er altijd een oplossing die binnen jouw budget past!

Blijven jullie gedurende het hele evenement filmen?

Als het mogelijk is blijven wij gedurende het hele evenement aanwezig. We streven ernaar om zo min mogelijk in de weg te lopen en toch op de juiste momenten de juiste shots te maken. Om te garanderen dat we geen belangrijke momenten missen en niet te veel verstoring veroorzaken tijdens het evenement, is een goed plan van essentieel belang. Daarom nemen we vooraf altijd de tijd om samen het plan nog even door te nemen, zodat alles soepel verloopt.

Mogen jullie overal zomaar vliegen met de drones?

Wij maken uitsluitend gebruik van geregistreerde drones en beschikken over alle vereiste papieren en certificaten om volledig legaal en veilig luchtopnames te kunnen verzorgen met diverse drones. Niettemin zijn er in Nederland specifieke gebieden waar het niet zomaar is toegestaan om met een drone de lucht in te gaan. Wij zijn op de hoogte van deze locaties en in de meeste gevallen kunnen wij de benodigde toestemming hiervoor aanvragen.

Plaatsen jullie de video's ook op Social Media?

In principe plaatsen wij niets op jullie socialemediakanalen. Als echter de wens bestaat om dit wel te doen, kunnen wij uiteraard onze sociale media-experts inschakelen om dit voor jullie te verzorgen. Wel plaatsen wij op onze eigen socialkanalen overzichten met gemaakt werk, het kan zijn dat beelden die we voor jou gemaakt hebben daarin terugkomen. Wij maken hier vantevoren uiteraard wel afspraken met jou over.

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Drone video's voor de beste aftermovies

Dronebeelden zijn perfect om een gaaf evenement net even anders in beeld te brengen. We creëren prachtige luchtopnames en gaan daarbij altijd nog een stapje verder. Uiteraard waarborgen wij ten allen tijde de veiligheid van jouw personeel en bezoekers.

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, daarbij kijken we kritisch naar de setting van jouw evenement en zorgen we dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.