\\\\ diensten \\\\

bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo vertelt het verhaal van jouw bedrijf, merk of product, op een zo'n krachtige mogelijke manier.

Wij zetten het verhaal van jouw bedrijf of onderneming om in een passende en aantrekkelijke bedrijfsfilm waarmee we precies de juiste doelgroep weten te bereiken. Elk bedrijf is anders en daarom ook onze aanpak. We willen graag eerst in gesprek om vervolgens een plan te ontwikkelen die niet alleen aansluit bij jouw wensen, maar ook bij het uiteindelijke doel van de video.

Als je kiest voor een bedrijfsvideo van Invigor is het eindresultaat eerder een pak op maat, in plaats van een overhemd van de H&M.

Lezen van script

bedrijfsvideo met storytelling

Bedrijfsvideo's hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van droge, saaie presentaties. In de snelle digitale wereld van vandaag willen kijkers content die boeiend, informatief en vooral memorabel is. Hier komt de kracht van storytelling om de hoek kijken. 

Door een uniek en meeslepend verhaal in je bedrijfsvideo te verwerken, kun je de aandacht van je publiek trekken en een blijvende indruk achterlaten. Verhalen boeien mensen op een emotioneel niveau, waardoor ze sneller geneigd zijn om je boodschap te onthouden en actie te ondernemen.Een goed verhaal kan vele vormen aannemen, of het nu gaat om het verhaal van je bedrijf, het benadrukken van de impact van je product of dienst op het leven van echte mensen, of gewoon om een verhaal te vertellen dat aanslaat bij je doelgroep. De sleutel is om een verhaal te vinden dat authentiek is en aansluit bij de waarden en behoeften van je publiek.

Drone Bedrijfsvideo Pand Snelweg

bedrijfsvideo met drone opnames

Drones bieden een uniek perspectief dat onmogelijk te bereiken is met traditionele film methoden. Door prachtige luchtopnames te maken van je product, kantoor of team, kun je het bedrijf presenteren op een manier die zowel visueel opvallend als informatief is. 

Met gemak kunnen we de omvang van een locatie of project weergeven. Dronebeelden kunnen een panoramisch beeld geven van het gebied, waardoor kijkers de volledige omvang van het project begrijpen. Dronebeelden kunnen ook worden gebruikt om beelden vast te leggen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de toppen van gebouwen, het interieur van bedrijven of draaiende machines. Hierdoor kunnen bedrijven hun faciliteiten presenteren op een manier die voorheen onmogelijk was.

Bedrijfsvideo Heuvelman GSO

Voor Heuvelman GSO hebben wij een bedrijfsvideo ontwikkeld gericht op het vullen van hun openstaande vacatures, met succes!

bedrijfsvideo van horssen bv

Ter ere van het jubileum van Van Horssen uit Aalst mochten wij een bedrijfsvideo ontwikkelen waarbij alle aspecten van het bedrijf aan bod kwamen.

\\\\ werkwijze \\\\

jouw bedrijfsvideo succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Elk bedrijf is uniek en dat mag verteld worden. Wij zijn dan ook juist heel benieuwd naar jouw verhaal. Neem ons mee en vertel, zo kunnen wij een video maken die tot de kern komt. Daarnaast is het van belang dat we weten wat je met je de video wil gaan doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op die perfect aansluit en zijn doel ook echt bereikt. 

stap 2 - plan van aanpak

Jouw video ideeën mixen we met de onze. We ontwikkelen een script en zetten op papier wat we gaan filmen en op welke manier, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt. Is er sprake van drone opnames dan zoeken wij vooraf uit of er in dat gebied speciale regels gelden en of er goedkeuring moet worden aangevraagt. Dit complete plan wordt natuurlijk nog gezamelijk besproken.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op de shootdag(en). Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. We zijn een klein productie team en komen dus niet met hele vrachtwagen aan materieel, wat ons juist flexibel maakt en de impact van het filmen op de gekozen locatie klein blijft.

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling. We zorgen ervoor dat er met een duidelijk plan gewerkt wordt, waarbij het belangrijk is dat de edit past bij jouw als klant, maar ook bij de doelgroep die je wil bereiken. Ook is het van belang dat er goed gekeken wordt op welke manier de video uiteindelijk wordt ingezet. Elk social media platform heeft zo weer zijn eigen eisen en voorkeuren.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat. Eenmaal akkoord gaan wij het definitieve bestand ontwikkelen waarbij de specificaties perfect aansluiten bij het doel van de video. Is deze voor social media, voor TV of voor de website, wij zorgen ervoor dat het aan alle eisen voldoet.

Bonusstap - videomarketing 

Video content leent zich buitengewoon goed om in te zetten als marketing tool. Een passende video voorzien van de juiste tags en beschrijving kan jouw website of marketing met gemakt naar een hoger niveau tillen. SEO speelt een sleutelrol om ervoor te zorgen dat jouw video's door de juiste mensen worden gezien. Met de juiste optimalisatie kun je ervoor zorgen dat meer mensen worden bereikt, wat leidt tot meer naamsbekendheid en hogere conversies.

Meest gestelde vragen

Wat kost het maken van een bedrijfsvideo?

Afhankelijk van de opdracht kunnen de kosten voor het maken van een bedrijfsvideo variëren. Om een goede inschatting van de kosten te kunnen maken nemen wij vooraf altijd eerst contact op. Omdat een bedrijfsvideo maatwerk is, vinden we het belangrijk eerst alle mogelijkheden door te nemen voor we tot een prijs komen. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden als het gaat om het ontwikkelen van een goede bedrijfsvideo. Zo kunnen we de perfecte bedrijfsvideo maken die past bij elk budget. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Hoe lang zijn jullie gemiddeld bezig met het maken van een bedrijfsvideo?

Gemiddeld zijn we 8 uur bezig met het opnemen van de bedrijfsvideo. Hierbij maken we beelden van verschillende locaties en settings om zoveel mogelijk materiaal te verzamelen. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de wensen van de klant. 

Nadat de opnames zijn gemaakt moeten de beelden nog bewerkt worden om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Dit is een langdurig proces wat per opdracht verschillend is. Gemiddeld gezien is de eerste versie van de bedrijfsvideo na ongeveer een week af. Eventuele correcties rondes zullen daarna nog van toepassing zijn.

Gebruiken jullie drones bij het maken van een bedrijfsvideo?

Drones kunnen zeker ingezet worden bij het maken van een bedrijfsvideo. Dit is echter volledig afhankelijk van de locatie waar de opnames gemaakt worden. Zo is het mogelijk om luchtopnames te maken maar kunnen we ook een drone inzetten om door bijvoorbeeld een fabriekshal te vliegen.

Wij vliegen enkel met geregistreerde drones en hebben alle nodige papieren en certificaten om volledig legaal opnames te mogen maken met diverse drones. Echter zijn er in Nederland bepaalde gebieden waar je niet zomaar met een drone de lucht in mag, deze locaties zijn bij ons bekend en hiervoor kan in de meeste gevallen toestemming worden aangevraagd.

Is de bedrijfsvideo ook meteen geschikt voor op social media?

In principe kan een video altijd geplaatst worden op social media. Toch is het aan te raden om een extra versie van de bedrijfsvideo te laten maken die speciaal geschikt is voor social media. Zo wordt het formaat van de video geoptimaliseerd en wordt het verhaal ingekort om ook de kortere spanningsbogen tevreden te stellen.

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Bedrijfsvideo met drones

Wat leuk is om te weten is dat wij voor het maken van een bedrijfsvideo gebruik maken aan een legio aan drones. Sommige zijn speciaal voor mooie opnames van het bedrijfspand vanaf grote hoogte, andere zijn om door de kleinste ruimtes te vliegen in datzelfde pand. Benieuwd?

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vraag in kwestie en zorgen ervoor dat de bedrijfsvideo hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.