\\\\ diensten \\\\

dronevideo's

Opzoek naar prachtige drone opnames vanuit de lucht? Of juist een video rondleiding door het bedrijfspand? Met drones is meer mogelijk dan je denkt!

FPV drone besturen

3,2,1.. take off!

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan specifiek voor ons samengestelde drones waarmee we elke mogelijke situatie kunnen vastleggen. Denk hierbij aan rustig door een showroom vliegen of op hoge snelheid over de weg, een vrachtwagen achtervolgen. We hebben de apperatuur, de papieren, en kennis in huis om de grootste uitdagingen vol vertrouwen aan te gaan! 

Drones worden al lang niet meer enkel ingezet voor luchtopnames, er is zoveel meer mogelijk en wij maken hier dan ook graag gebruik van om onze video's net even dat extra te geven. Zo werken wij veel met de zogeheten FPV drones. Deze zijn klein en zeer behendig waardoor er prachtige  actiematige opnames gemaakt kunnen worden, zowel binnen als buiten.

Gebruik drone opnames in jouw bedrijfsfilm

De wereldwijde acceptatie van video neemt toe. En niet voor niets. Het is bewezen dat het de gemakkelijkste en meest efficiënte manier van marketing op meerdere platforms is. Videomarketing kan krachtig zijn, maar niet als het niet op de juiste manier wordt gebruikt.

We zijn altijd op zoek naar creatieve partners die de toegevoegde waarde van videomarketing begrijpen en deze waar nodig willen inzetten. We dragen bij aan het concept en ontwikkelen de video's die perfect aansluiten bij de rest van de marketingcampagne. Benieuwd? We komen graag een keer kennismaken!

ga met ons in gesprek
over ons

Drone opnames experience center

Een videotour van Experience Center Geldermalsen.

Wil jij luchtopnames met uitstekende beeldkwaliteit. Of shots vanuit een ander perspectief? Wij laten onze drones veilig voor je vliegen. Binnen of buiten, voor de allermooiste drone opnames stijgen wij voor je op!

drone opnames Vida Libre

Een videotour van de showroom

Hoe nodig jij als werkgever mensen uit om bij je te solliciteren? Laat door middel van een vacature video zien wat je te bieden hebt. Overtuig zo jouw potentiële kandidaten om te reageren op die baan.

\\\\ werkwijze \\\\

jouw drone video succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Elk bedrijf is uniek en dat mag verteld worden. Wij zijn dan ook juist heel benieuwd naar jouw verhaal. Neem ons mee en vertel, zo kunnen wij een video maken die tot de kern komt. Daarnaast is het van belang dat we weten wat je met je de video wil gaan doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op die perfect aansluit en zijn doel ook echt bereikt. 

stap 2 - plan van aanpak

Jouw video ideeën mixen we met de onze. We ontwikkelen een script en zetten op papier wat we gaan filmen en op welke manier, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt. Is er sprake van drone opnames dan zoeken wij vooraf uit of er in dat gebied speciale regels gelden en of er goedkeuring moet worden aangevraagt. Dit complete plan wordt natuurlijk nog gezamelijk besproken.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op de shootdag(en). Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. 

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Feedback en oplevering: Als je het conceptvoorstel hebt ontvangen vragen we je om jouw feedback. Daarmee zetten we de laatste puntjes op de i! 

Bonusstap - videomarketing 

Wil je graag videomarketing tips voor nog meer resultaat? Dan denken we met je mee.

Meest gestelde vragen

Is dat wel veilig voor omstanders?

Wij zullen nooit vliegen in onveilige situaties. We brengen iedereen op de hoogte van ons vliegplan en hebben speciale drones om zonder enige kans op letsel dicht bij mensen te kunnen vliegen (bescherming om de propellors).

Hoe zit dat met privacy?

Vanaf 01-06-2013 is er geen luchtfotovergunning meer nodig om foto's en video's vanuit de lucht te maken. We mogen alleen niet in buurt komen van militaire objecten of aangewezen gebouwen. Langdurig boven de tuin van de buurman hangen is natuurlijk niet gewenst en in dat geval zullen we eerst even toestemming vragen.

Mogen jullie overal zomaar vliegen met de drones?

Wij vliegen enkel met geregistreerde drones en hebben alle nodige papieren en certificaten om volledig legaal opnames te mogen maken met diverse drones. Echter zijn er in Nederland bepaalde gebieden waar je niet zomaar met een drone de lucht in mag, deze locaties zijn bij ons bekend en hiervoor kan in de meeste gevallen toestemming worden aangevraagt.

Zijn deze  video's ook geschikt voor op Social Media?

Zeker! Wij kunnen de camera op de drone (indien gewenst) zo instellen dat deze alles in staand formaat opneemt, perfect voor instagram Reels en Youtube Shorts. 

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Drone video's voor de beste bedrijfsvideo's

Drone beelden zijn perfect om een bedrijfsvideo net dat beetje extra te geven. Natuurlijk kunnen we met mooie luchtopnames het pand en de omgeving mooi in beeld brengen maar er is zoveel meer mogelijk. Benieuwd naar de voordelen? 

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vacature in kwestie en zorgen ervoor dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.