\\\\ diensten \\\\

fotografie 

Naast video zijn wij ook zeer bedreven in fotografie. Het is dan ook zeker mogelijk foto en video te combineren. Op deze manier wordt er meer dan genoeg content ontwikkeld voor alle mogelijke toepassingen.

Soms is het wel zo handig om ook fotomateriaal te hebben van dat wat wij gaan filmen. Bijvoorbeeld bij het maken van een Aftermovie of drone opnames. Op deze manier is er meer content om te delen en bijvoorbeeld de video aan te kondigen. Het succes van een video op Youtube wordt mede bepaald wordt door de thumbnail die de video heeft, dus ook daarvoor kan een goeie foto heel handig zijn!

Wel is het van belang dat we van tevoren weten of het nodig is dat er foto's gemaakt worden, aangezien onze video apparatuur niet geschikt is voor fotografie.

fotografie metalura

Productvideo Invigor

fotografie van der Most

fotografie eetinfo

Portretfoto Tom Eetinfo

fotografie Sunmaster

fotografie Stylegarden

Productvideo laten maken

fotografie klantbetekenaars

Klantbetekenaars Richard van Kray fotografie
Klantbetekenaars Richard van Kray en  Bas Wouters

fotografie Overkapping adviseurs

fotografie de waard

dronefoto's bommelerwaardgids

Luchtfoto van Zaltbommel Winter

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vacature in kwestie en zorgen ervoor dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!