\\\\ diensten \\\\

reclame video's

Kort, krachtig en het liefst met een beetje humor. Wij gaan voor unieke reclame video's met een duidelijke bootschap!

Mede door de opkomst van social media is de de vraag naar traditionele reclame video's de laatse jaren afgenomen. Echter zijn er nog veel situaties waarin een goede reclamevideo een effectief middel is om specifieke marketing- en communicatiedoelen te behalen.

Zo kan een specifieke doelgroep makkelijk bereikt worden, er ontstaat algemene naamsbekendheid en kan traffic naar de website gerealiseerd worden.

Sunmaster screens solar product reclame video
\\\\ werkwijze \\\\

jouw reclamevideo succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Elk bedrijf is uniek en dat mag verteld worden. Wij zijn dan ook juist heel benieuwd naar jouw verhaal. Neem ons mee en vertel, zo kunnen wij een video maken die tot de kern komt. Daarnaast is het van belang dat we weten wat je met je de video wil gaan doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op die perfect aansluit en zijn doel ook echt bereikt. 

stap 2 - plan van aanpak

Jouw video ideeën mixen we met de onze. We ontwikkelen een script en zetten op papier wat we gaan filmen en op welke manier, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt. Is er sprake van drone opnames dan zoeken wij vooraf uit of er in dat gebied speciale regels gelden en of er goedkeuring moet worden aangevraagt. Dit complete plan wordt natuurlijk nog gezamelijk besproken.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op de shootdag(en). Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. We zijn een klein productie team en komen dus niet met hele vrachtwagen aan materieel, wat ons juist flexibel maakt en de impact van het filmen op de gekozen locatie klein blijft.

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling. We zorgen ervoor dat er met een duidelijk plan gewerkt wordt, waarbij het belangrijk is dat de edit past bij jouw als klant, maar ook bij de doelgroep die je wil bereiken. Ook is het van belang dat er goed gekeken wordt op welke manier de video uiteindelijk wordt ingezet. Elk social media platform heeft zo weer zijn eigen eisen en voorkeuren.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan zijn wij tevreden met het resultaat. Eenmaal akkoord gaan wij het definitieve bestand ontwikkelen waarbij de specificaties perfect aansluiten bij het doel van de video. Is deze voor social media, voor TV of voor de website, wij zorgen ervoor dat het aan alle eisen voldoet.

Bonusstap - videomarketing 

Video content leent zich buitengewoon goed om in te zetten als marketing tool. Een passende video voorzien van de juiste tags en beschrijving kan jouw website of marketing met gemakt naar een hoger niveau tillen. SEO speelt een sleutelrol om ervoor te zorgen dat jouw video's door de juiste mensen worden gezien. Met de juiste optimalisatie kun je ervoor zorgen dat meer mensen worden bereikt, wat leidt tot meer naamsbekendheid en hogere conversies.

Meest gestelde vragen

Wat kost het maken van een reclamevideo?

Wij geloven in maatwerk. Daarom zullen wij altijd eerst contact opnemen om en goede inschatting te kunnen maken. Samen maken we dan een plan van aanpak en op basis daar van zullen we een prijs bepalen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een goede bedrijfsvideo dus er is altijd een oplossing voor elk budget!

Regelen jullie ook acteurs en figuranten?

Wij werken samen met diverse casting en modellenbureau's waar altijd wel een passend persoon te vinden is voor jouw reclame video! Natuurlijk gaan we daar samen eerst voor zitten voordat hier een keuze in wordt gemaakt.

Plaatsen jullie de video's ook op Social Media?

In principe zetten wij niks op jullie Social Media kanalen. Mocht deze wens er wel zijn kunnen wij uiteraard onze Social Media experts inzetten om dit voor jullie te regelen.

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

reclamevideo's met drones

Wat leuk is om te weten is dat wij voor het maken van promotievideo’s gebruik maken aan een legio aan drones. Sommige zijn speciaal voor mooie opnames vanaf grote hoogte, andere zijn om door de kleinste ruimtes te vliegen. Benieuwd?

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vacature in kwestie en zorgen ervoor dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.