\\\\ diensten \\\\

social media content

Anno 2023 kun je eigenlijk niet meer zonder, maar wat maakt content nou geschikt voor Social Media?

Social media content is niet meer weg te denken uit hedendaagse marketing. Het is bewezen dat visuele content zoals video bijzonder goed blijft hangen. Maar simpelweg video op social media gooien is niet per definitie een succes. Wij pakken het aan met een plan en maken gericht beeldmateriaal voor social media. 

Social media is uiterst geschikt om je doelgroep te bereiken en sterker nog, de interactie met ze aan te gaan. Maar dan moet je wel eest laten zien wat je waard bent!

Social media

Invigor ontwikkelt voor divere klanten social media video's. De inzet van social media vormt een onmisbare schakel tussen deze bedrijven en zijn doelgroepen. Met onze content brengen we niet alleen een consistente merkbeleving. We leiden via kanalen als Facebook, YouTube en Instagram sociale volgers naar bijvoorbeeld vacaturepaginas of de website en met behulp van een online strateeg en social media advertising zorgen we dat de video, naast de huidige volgers, ook potentiële doelgroepen bereikt. 

EEtinfo - promotie reel

Deze promotie Reel is een extra korte versie van een geplaatste video. Niet om de kijker naar de video te sturen maar puur voor naamsbekendheid op Instagram en Youtube Short.

Metalura - teaser reel

Door deze Reel op instagram te zetten werd het bereik en interessen naar de volledige video enorm geboost. Zo nam het aantal kijkers op Youtube enorm toe na het plaatsen van deze Reel.

Van der Drift videomarketing - Invigor

Vd Drift - campagne reel

Bij elke marketing campagne hoort een op maat gemaakte Reel om nog extra aandacht te genereren. Door de beelden en teksten elke keer weer af te stemmen op de markteing ontstaat een mooi geheel.

\\\\ werkwijze \\\\

jouw social media kanaal succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Elk bedrijf is uniek en dat mag verteld worden. Wij zijn dan ook juist heel benieuwd naar jouw verhaal. Neem ons mee en vertel, zo kunnen wij een video maken die tot de kern komt. Daarnaast is het van belang dat we weten wat je met je de video wil gaan doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op die perfect aansluit en zijn doel ook echt bereikt. 

stap 2 - plan van aanpak

Jouw video ideeën mixen we met de onze. We ontwikkelen een script en zetten op papier wat we gaan filmen en op welke manier, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt. Is er sprake van drone opnames dan zoeken wij vooraf uit of er in dat gebied speciale regels gelden en of er goedkeuring moet worden aangevraagt. Dit complete plan wordt natuurlijk nog gezamelijk besproken.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op de shootdag(en). Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. 

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw doel en uitstraling.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Feedback en oplevering: Als je het conceptvoorstel hebt ontvangen vragen we je om jouw feedback. Daarmee zetten we de laatste puntjes op de i! 

Bonusstap - videomarketing 

Wil je graag videomarketing tips voor nog meer resultaat? Dan denken we met je mee.

Meest gestelde vragen

Wat kost het maken van een reclamevideo?

Wij geloven in maatwerk. Daarom zullen wij altijd eerst contact opnemen om en goede inschatting te kunnen maken. Samen maken we dan een plan van aanpak en op basis daar van zullen we een prijs bepalen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een goede bedrijfsvideo dus er is altijd een oplossing voor elk budget!

Regelen jullie ook acteurs en figuranten?

Wij werken samen met diverse casting en modellenbureau's waar altijd wel een passend persoon te vinden is voor jouw reclame video! Natuurlijk gaan we daar samen eerst voor zitten voordat hier een keuze in wordt gemaakt.

Plaatsen jullie de video's ook op Social Media?

In principe zetten wij niks op jullie Social Media kanalen. Mocht deze wens er wel zijn kunnen wij uiteraard onze Social Media experts inzetten om dit voor jullie te regelen.

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vacature in kwestie en zorgen ervoor dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.