\\\\ diensten \\\\

vacature video's

Hoe werf jij nieuw personeel? Laat zien wat jij te bieden hebt en overtuig de juiste kandidaten om te solliciteren!

een vacature video werkt

Wist je dat je met een vacaturevideo gemiddeld 4x zoveel kunt vertellen als met een gewone vacaturetekst? In een korte tijd heb je de werkplek, collega’s en de visie van het bedrijf overgebracht op de kijker. Het is daarom ook nog eens geschikt om meer naamsbekendheid te creëren.

Potentiële kandidaten kunnen nu zelf nog beter inschatten of zij bij jouw bedrijf passen. Het effect; een natuurlijke voorselectie van beter passende sollicitanten!

Drone Bedrijfsvideo Pand Snelweg

combineer met drone opnames

Het klinkt misschien raar maar door prachtige droneopnames te maken van je product, kantoor of team, kun je jouw bedrijf presenteren op een manier die zowel visueel opvallend als informatief is.  Perfect voor een korte vacaturevideo!

Doormiddel van drones kunnen we op een fraaie manier het interieur van een kantoorgebouw of de draaiende machines van de werkplaats vastleggen. Hierdoor kun je de faciliteiten presenteren op een manier die voorheen onmogelijk was en zeer aantrekkelijk is om even naar te gaan zitten kijken!

Dienst wervingsvideo's - Invigor

vacaturevideo van der most

Indrukwekkend perspectief

Van der Most uit Rotterdam is altijd opzoek naar vakbekwame chauffeurs. Met onze vacaturevideo's voor op social media wisten we die doelgroep perfect te bereiken.

Meer informatie

vacaturevideo heuvelman GSO

Aan het werk

Heuvelman groeit! En dus is er vraag naar goed personeel. Maar wie is Heuvelman nou precies als werkgever? Met dat idee is deze vacaturevideo ontstaan.

Meer informatie
Dronefoto zonsopkomst bedrijf

vacaturevideo Koelhuis zederik

Indrukwekkend perspectief

Met een bedrijfsvideo laten we zien wat jouw bedrijf of merk uniek maakt. We werken daarom niet met een vast stramien maar ontwikkelen een plan op maat, waardoor we een bedrijfsvideo opleveren die perfect bij jouw onderneming past.

Meer informatie

\\\\ werkwijze \\\\

jouw vacaturevideo succesvol maken

Stap 1 - kennismaking

Wij hebben graag eerst een goed beeld van het bedrijf voor we aan de vacature gaan denken. Neem ons mee en vertel, zo kunnen wij een video maken die tot je juiste doelgroep aanspreekt. Daarnaast is het van belang dat we weten wat je met je de video wil gaan doen en wie wil je bereiken? Op basis van jouw wensen stellen we een doel, offerte en stappenplan op die perfect aansluit en die vacature vult! 

stap 2 - plan van aanpak

Jouw video ideeën mixen we met de onze. We ontwikkelen een script en zetten op papier wat we gaan filmen en op welke manier, zodat dit uiteindelijk een mooi visueel verhaal wordt. Is er sprake van drone opnames dan zoeken wij vooraf uit of er in dat gebied speciale regels gelden en of er goedkeuring moet worden aangevraagt. Dit complete plan wordt natuurlijk nog gezamelijk besproken.

Stap 3 - opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op de shootdag(en). Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. We zijn een klein productie team en komen dus niet met hele vrachtwagen aan materieel, wat ons juist flexibel maakt en de impact van het filmen op de gekozen locatie klein blijft.

Stap 4 - Montage & editing 

Met een combinatie van de beste beelden uit de shoot, visuele effecten en passende audio creeëren we een tof verhaal dat past bij jouw bedrijf en vacature. We zorgen ervoor dat er met een duidelijk plan gewerkt wordt, waarbij het belangrijk is dat de edit past bij jouw als klant, maar ook bij de doelgroep die je wil bereiken. Ook is het van belang dat er goed gekeken wordt op welke manier de video uiteindelijk wordt ingezet. Elk social media platform heeft zo weer zijn eigen eisen en voorkeuren.

Stap 5 - feedback & oplevering 

Ons doel is natuurlijk ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. De feedback op het conceptvoorstel zullen we zo goed mogelijk doorvoeren en daarna opnieuw aanleveren. Je moet deze video vol trots aan iedereen kunnen laten zien, dan pas zijn wij tevreden. Eenmaal akkoord gaan wij het definitieve bestand ontwikkelen waarbij de specificaties perfect aansluiten bij het doel van de video. Is deze voor social media, voor TV of voor de website, wij zorgen ervoor dat het aan alle eisen voldoet.

Bonusstap - videomarketing 

Wil je er zeker van zijn dat de vacaturevideo goed bekeken wordt, dan is marketing een must. De vacaturevideo voorzien van de juiste tags en beschrijving doet al vaal maar SEO speelt een sleutelrol om ervoor te zorgen dat jouw vacaturevideo door de juiste mensen wordt gezien. Met de juiste optimalisatie zorg je in zeer korte tijd voor een grote vespreiding en is jouw vacature binnen no time gevuld!

Meest gestelde vragen

Wat kost het maken van een vacaturevideo?

Wij geloven in maatwerk. Daarom zullen wij altijd eerst contact opnemen om en goede inschatting te kunnen maken. Samen maken we dan een plan van aanpak en op basis daar van zullen we een prijs bepalen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een goede vacature video dus er is altijd een oplossing voor elk budget!

Hoe lang zijn jullie gemiddeld bezig met de opnames?

Gemiddeld gezien zijn wij voor het schieten van videomateriaal rond de 4 uur aanwezig op locatie. Liever ook een interview in jouw video of heb je zeer specifieke wensen voor de opnames? Dan zullen wij iets langer werk hebben.

Mogen jullie overal zomaar vliegen met de drones?

Wij vliegen enkel met geregistreerde drones en hebben alle nodige papieren en certificaten om volledig legaal opnames te mogen maken met diverse drones. Echter zijn er in Nederland bepaalde gebieden waar je niet zomaar met een drone de lucht in mag, deze locaties zijn bij ons bekend en hiervoor kan in de meeste gevallen toestemming worden aangevraagt.

Plaatsen jullie de video's ook op Social Media?

In principe zetten wij niks op jullie Social Media kanalen. Mocht deze wens er wel zijn kunnen wij uiteraard onze Social Media experts inzetten om dit voor jullie te regelen.

SLIMME GLASSYSTEMEN VOOR BUITEN

Contact opnemen

Waar kunnen wij jou mee helpen? 

Wil je meer weten? Goed advies of direct met ons aan de slag?
Neem dan contact op via het formulier of bel ons op 085 - 06 02 359

Vacaturevideo's op social media

Een goede vacaturevideo wordt niet alleen veel bekeken maar vaak ook veel gedeeld op bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook. Het bereik van de video neemt daardoor enorm toe. Bijkomend voordeel; een video is eenvoudig (betaald) te promoten op diverse kanalen.

De voordelen van een vacaturevideo: Beter passende kandidaten, jouw bedrijf actief in de arbeidsmarkt, professionele content om te delen op bijvoorbeeld Social Media en beter inzicht in het aantal kijkers en andere data.

Offerte op maat

Wij ontwikkelen op basis van jouw wensen een plan van aanpak, kijken kritisch naar de vacature in kwestie en zorgen ervoor dat de video hier perfect bij aansluit. We brengen vooraf de werkzaamheden en kosten duidelijk in beeld, geen verrassingen en 100% tevredenheidsgarantie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.