Heuvelman GSO

Een header tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Heuvelman groeit! En dus is er vraag naar goed personeel. Maar wie is Heuvelman nou precies als werkgever? Om daar een antwoord op te geven hebben wij een passende vacaturevideo ontwikkeld. Het is een vacaturevideo geworden met als insteek een bedrijfsvideo waardoor mensen bij Heuvelman willen gaan werken. Ook opzoek naar een passende oplossing voor jouw openstaande vacatures?

Invigor video team joost tido

Beschrijving

De vacature video voor Heuvelman werd hoofdzakelijk gedeeld via het zakelijk netwerk op Linkedin. Dit zorgde al voor 1000 views in zeer korte tijd. Maar om ervoor te zorgen dat het buiten het Linkedin netwerk ook opgepikt zou worden hebben we een kortere versie in staand formaat ontwikkeld, speciaal voor Instagram. Door de inhoud aan te passen aan het medium haal je het maximale pér platform uit de video.

Functies en voordelen

Meer weten over onze vacature video's? Kijk eens op onze pagina hierover, hier staan diverse opgeleverde video's, leggen we kort uit hoe we te werk gaan en beantwoorden we de meest gestelde vragen over vacature video's. Benieuwd hoe we voor jouw onderneming te werk zouden gaan? Neem dan contact met ons op!

Bekijk andere projecten