Aftermovies

Een goede aftermovie ademt de sfeer van jouw evenement. Iedereen die er geweest is zal de video met plezier terugkijken en iedereen die er niet bij kon zijn krijgt een goede indruk van wat ze gemist hebben. Aftermovies zorgen dus niet alleen voor een fijne herbeleving maar ook voor extra promotie en naamsbekendheid!

Maak indruk met een
aftermovie op maat

Een aftermovie laten maken van jouw evenement is de ideale manier om je bezoekers nog eens te laten nagenieten, maar zeker ook om indruk te maken op mensen die er niet bij waren! Een goede aftermovie is dus niet alleen leuk voor terug te kijken, maar dient ook als prima promotiemateriaal voor het volgende evenement.

Een aftermovie kan voor elk evenement worden ingezet, van grote muziekfestivals tot kleine bijeenkomsten. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Aftermovie opnames Tido Mureddu voor Millstreet

Aftermovie van de wolf rally oss 2023

Tekst over de Wolf Rally aftermovie

Wolf Rally Oss goede doel Mercedes Classic Car

Aftermovie van bouwbedrijf Berghege

Voor het 100 jarig bestaan van Berghege mochten wij een heel jaar lang van alle evenementen aftermovie's ontwikkelen. Dit varieerde van een borrel in het pand van Berghege tot een familie dag in de dierentuin. Elk evenement had een eigen aanpak nodig. 

Kerstborrel Berghege

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over technische specificaties, of de mogelijkheden in een bepaald gebied, neem gerust contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Stuur je vraag naar: info@invigor.nl

Stap 1: Kennismaken

Een passende aftermovie is essentieel voor het vastleggen van de essentie en de magie van een evenement. Het is niet zomaar een video; het is een blijvende herinnering die deelnemers opnieuw laat beleven wat ze hebben meegemaakt en nieuwe bezoekers enthousiasmeert om bij de volgende editie aanwezig te zijn. Daarom is het cruciaal dat de videoproducent en de evenementorganisatie vooraf de kans krijgen om kennis te maken en de richting en aanpak van de aftermovie te bespreken.

Door deze kennismaking kunnen beide partijen hun visies en verwachtingen op elkaar afstemmen. De organisatie kan duidelijk maken wat de kernwaarden en hoogtepunten van het evenement zijn, terwijl de videoproducent kan aangeven welke creatieve mogelijkheden er zijn om deze aspecten te verbeelden. Dit zorgt ervoor dat de aftermovie niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de juiste sfeer en boodschap overbrengt.

Stap 2: Plan van aanpak

Een goed doordachte aanpak voorkomt misverstanden en zorgt ervoor dat de beelden die worden vastgelegd, perfect aansluiten bij de gewenste stijl en tone of voice van het evenement. Dit gezamenlijke proces van overleg en planning resulteert in een aftermovie die niet alleen de juiste momenten vastlegt, maar ook een coherent en inspirerend verhaal vertelt.

We bundelen jouw creatieve ideeën met die van ons. Samen ontwikkelen we een plan van aanpak en leggen op papier vast wat we gaan filmen en hoe. Indien drone-opnames worden overwogen, onderzoeken we vooraf of er specifieke regelgeving van toepassing is in dat gebied en of er goedkeuring nodig is. Dit volledige plan wordt natuurlijk samen met jou besproken, zodat we zeker zijn dat alles perfect aansluit op jouw visie.

Stap 3: Opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op onze aanweziogheid tijdens het evenement. Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. We zijn een klein productie team en komen dus niet met hele vrachtwagen aan materieel, wat ons juist flexibel maakt en de impact van het filmen op het evenement klein blijft. 

STAP 4: MOntage en editing

Als de opnames zijn afgerond begint voor ons het uitzoeken en editen. Aan de hand van het eerder ontwikkelde plan gaan we de video in elkaar zetten. Hierbij kan het voorkomen dat er toch nog wat veranderd wordt na het zien van het materiaal. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er eerste een ruwe eerste edit wordt ontwikkeld ter goedkeuring voor we het eindbestand gaan maken. Zo blijft er altijd ruimte voor overleg en feedback.

Stap 5: Feedback en oplevering

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat van de aftermovie. We staan open voor feedback op het conceptvoorstel en zullen deze zo nauwkeurig mogelijk verwerken voordat we het opnieuw presenteren. Het is belangrijk voor ons dat je de video met trots aan iedereen kunt laten zien; pas dan beschouwen wij het als geslaagd. Zodra we de goedkeuring hebben, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het definitieve bestand, waarbij we de specificaties nauwkeurig afstemmen op het beoogde doel van de video, of het nu voor sociale media, televisie of de website is. We zorgen ervoor dat het eindproduct aan al je verwachtingen en technische eisen voldoet.

Stap 6: Videomarketing

Aftermovie's zijn uitermate geschikt als marketinginstrument. Een video, voorzien van relevante tags en een passende beschrijving, heeft de kracht om jouw online aanwezigheid en marketinginspanningen aanzienlijk te versterken. Het optimaliseren van deze video's voor SEO is essentieel om ervoor te zorgen dat ze de juiste doelgroep bereiken. Met de juiste optimalisatiestrategieën vergroot je de zichtbaarheid van je video's, wat resulteert in meer exposure, grotere merkbekendheid en een verhoogde conversieratio.

meer weten over 
de kracht van video?

Waar kunnen wij jou mee helpen? Zoek je een goed concept, wil een stevige brainstorm of gewoon de perfecte bedrijfsfilm? We denken graag met je mee!