dronevideo's

Drones worden al lang niet meer enkel ingezet voor luchtopnames, er is zoveel meer mogelijk en wij maken hier dan ook graag gebruik van om onze video's net even dat extra te geven. Zo werken wij veel met de zogeheten FPV drones. Deze zijn klein en zeer behendig waardoor er prachtige actiematige opnames gemaakt kunnen worden, zowel binnen als buiten.

volleerd drone operator met de juiste papieren

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan specifiek voor ons samengestelde drones waarmee we elke mogelijke situatie kunnen vastleggen. Denk hierbij aan rustig door een showroom vliegen of op hoge snelheid over de weg, een vrachtwagen achtervolgen. We hebben de apparatuur, de papieren, en kennis in huis om de grootste uitdagingen vol vertrouwen aan te gaan! 

Drone kaart nederland fly zones DJI

Onze drone showreel

Onze drone-opnames uit diverse opdrachten even op een rijtje. Bekijk onze showreel en je zult zien hoe veelzijdig drone-beelden kunnen zijn. Van het volgen van motoren door een modderig bosgebied tot het in beeld brengen van stedelijke gebieden, bouwprojecten of huizen die te koop staan. Genoeg tekst en uitleg, bekijk de showreel en je snapt precies wat we bedoelen!

onze drone video
voor Nikki makelaardij

Van een bescheiden start naar groots succes! Schijvens Corporate Fashion is door de jaren heen uitgegroeid tot een onmisbare speler in de wereld van bedrijfskleding. We zijn zo enthousiast over onze reis en groei, dat we een speciale bedrijfsvideo hebben gemaakt samen met Invigor Video. Neem een kijkje achter de schermen, om onze passie voor bedrijfskleding te ontdekken en ons bedrijf beter te leren kennen.

Dronetour Nikki Makelaardij Lith

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over technische specificaties, of de mogelijkheden in een bepaald gebied, neem gerust contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Stuur je vraag naar: info@invigor.nl

Stap 1: Kennismaken

Voor het maken van een drone video, of drone opnames voor bijvoorbeeld een bedrijfvideo, is het heel belangrijk dat we de locatie vooraf al een keer bekeken hebben. We lopen dan graag samen een rondje door het pand of de omgeving waar de opnanes gemaakt moeten worden. We kunnen dan al snel inschatten wat wel mogelijk is en wat eventueel nog aangpast moet worden voor de echte shoot dag. Dit kan zijn dat wij een specifieke drone mee moeten nemen. Bijvoorbeeld een zeer kleine drone voor krappe ruimtes, of juist een zware robuuste drone voor buiten. Dit zullen we dan allemaal tijdens deze 'kennismaking' bespreken.

Stap 2: Plan van aanpak

Na het bekijken van de locatie gaan we aan de slag met het plan, wat moet er precies gefilmt worden en op welke manier. Wel moment van de dag is hier het meest voor geschikt en wat zijn de omstandigheden waar we rekening mee moeten houden. Als er gefilmt moet worden met een GPS drone (bijvoorbeeld een DJI Mavic) dan zal er uitgezocht moeten worden wat de regels zijn in het gebied waar gefilmt gaat worden. Eventuele speciale vergunningen moeten 6 tot 8 weken van te voren worden opgevraagt dus dat is vaak prioriteit nummer 1.

Als er met FPV drones gevlogen gaat worden dan bedenken we een vliegplan en schrijven uit wel acties en bewegingen hierbij passen. Dit alles gaat in een overzichtelijk plan van aanpak waar we samen met de klant een laatste klap op geven.

Stap 3: Opnames

De opnames met de drone zijn net wat anders dan het filmen met een kleine crew. Omdat de drone vaak grote delen van een bedrijf in een keer in beeld brengt is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de aanwezigheid van de drone. De werkzaamheden kunnen in veel gevallen gewoon door gaan maar een hogere alertheid is van belang. We stippelen voor het laatst de definitieve vlieg route af met de klant en de figuranten. Er zal ten alle tijden een spotter zijn die de drone in de gaten houd en de operator hiervan op de hoogte brengt. 

STAP 4: MOntage en editing

In sommige gevallen zijn de drone beelden ook direct het eindproduct, zoals de drone tour van een huis voor Nikki Makelaardij, in andere gevallen zijn de drone opnames onderdeel van een groter geheel zoals een bedrijfsvideo of aftermovie. De beelden zullen dus nog bewerkt worden zodat deze passend gebruikt kunnen worden.

Drone beelden lenen zich ook uitstekend voor korte social media content. Dit wordt dan ook nog vaak als losse video aangeleverd als hier de vraag naar is.

Stap 5: Feedback en oplevering

Ons ultieme doel is om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat van de drone video. We staan open voor feedback op het conceptvoorstel en zullen deze zo nauwkeurig mogelijk verwerken voordat we het opnieuw presenteren. Het is belangrijk voor ons dat je de video met trots aan iedereen kunt laten zien; pas dan beschouwen wij het als geslaagd. Zodra we jouw goedkeuring hebben, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het definitieve bestand, waarbij we de specificaties nauwkeurig afstemmen op het beoogde doel van de video, of het nu voor sociale media, televisie of je website is. We zorgen ervoor dat het eindproduct aan al je verwachtingen voldoet.

Stap 6: Videomarketing

Drone video's zijn uitzonderlijk effectieve marketinginstrumenten. Een doordachte video, voorzien van relevante tags en een passende beschrijving, heeft de kracht om jouw online aanwezigheid en marketinginspanningen aanzienlijk te versterken. Het optimaliseren van deze video's voor SEO is essentieel om ervoor te zorgen dat ze de juiste doelgroep bereiken. Met de juiste optimalisatiestrategieën vergroot je de zichtbaarheid van je video's, wat resulteert in meer exposure, grotere merkbekendheid en een verhoogde conversieratio.

meer weten over 
de kracht van video?

Waar kunnen wij jou mee helpen? Zoek je een goed concept, wil een stevige brainstorm of gewoon de perfecte bedrijfsfilm? We denken graag met je mee!