Bedrijfsvideo's

Wij zetten het verhaal van jouw bedrijf of onderneming om in een passende en aantrekkelijke bedrijfsfilm waarmee we precies de juiste doelgroep weten te bereiken. Elk bedrijf is anders en daarom ook onze aanpak. We willen graag eerst in gesprek om vervolgens een plan te ontwikkelen die niet alleen aansluit bij jouw wensen, maar ook bij het uiteindelijke doel van de video.

bedrijfsvideo laten maken met een verhaal

Bedrijfsvideo's hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van droge, saaie presentaties. In de snelle digitale wereld van vandaag willen kijkers content die boeiend, informatief en vooral memorabel is. Hier komt de kracht van storytelling om de hoek kijken.

Door een uniek en meeslepend verhaal in je bedrijfsvideo te verwerken, kun je de aandacht van je publiek trekken en een blijvende indruk achterlaten. Verhalen boeien mensen op een emotioneel niveau, waardoor ze sneller geneigd zijn om je boodschap te onthouden en actie te ondernemen.Een goed verhaal kan vele vormen aannemen, of het nu gaat om het verhaal van je bedrijf, het benadrukken van de impact van je product of dienst op het leven van echte mensen, of gewoon om een verhaal te vertellen dat aanslaat bij je doelgroep. De sleutel is om een verhaal te vinden dat authentiek is en aansluit bij de waarden en behoeften van je publiek. 

Bedrijfsvideo productievideo Metalura

onze bedrijfsvideo 
voor Circa twee

Kort, krachtig en zonder cringe. Dat was de doelstelling voor het maken van een bedrijfspromo voor Circa Twee. Bij Circa Twee werkt iedereen vanuit zijn eigen expertise en dat is in deze video extra benadrukt. Door op een leuke manier steeds te wisselen van expertise en dus ook van persoon onstaat er een informatieve video die de aandacht vast houd, prikkeld en je kennis late maken met Circa Twee.

Bedrijfsvideo Circa Twee

onze bedrijfsvideo 
voor schijvens corporate fashion

Van een bescheiden start naar groots succes! Schijvens Corporate Fashion is door de jaren heen uitgegroeid tot een onmisbare speler in de wereld van bedrijfskleding.
Wij mochten een speciale bedrijfsvideo ontwikkelen die de reis en de groei van Schijvens laat zien. Neem een kijkje achter de schermen, om de passie voor bedrijfskleding te ontdekken en het bedrijf beter te leren kennen.

DSC06955

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, product of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!

Stuur je vraag naar: info@invigor.nl

Stap 1: Kennismaken

Elk bedrijf heeft een uniek verhaal dat gehoord mag worden. Neem ons mee in jouw wereld en vertel ons jouw verhaal, zodat wij een bedrijfsvideo kunnen creëren die de essentie ervan vastlegt.

Naast het begrijpen van jouw verhaal, is het ook van cruciaal belang dat we begrijpen wat je met de video wilt bereiken en wie je doelgroep is. Of het nu gaat om het promoten van een bedrijf, het in de schijnwerpers zetten van een product of het vastleggen van een productieprocess, wij streven ernaar om jouw doelen te begrijpen en ze te vertalen naar een effectieve videoproductie. Op basis van jouw specifieke wensen en doelstellingen stellen we een duidelijk doel, een passende offerte en een gedetailleerd stappenplan op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de uiteindelijke bedrijfsvideo perfect aansluit bij jouw visie en de gewenste doelgroep bereikt.

Stap 2: Plan van aanpak

We bundelen jouw creatieve ideeën met die van ons. Samen ontwikkelen we een script en leggen op papier vast wat we gaan filmen en hoe, om zo een prachtig visueel verhaal te creëren. Indien drone-opnames worden overwogen, onderzoeken we vooraf of er specifieke regelgeving van toepassing is in dat gebied en of er goedkeuring nodig is. Dit volledige plan wordt natuurlijk samen met jou besproken, zodat we zeker zijn dat alles perfect aansluit op jouw visie.

Stap 3: Opnames

Tijd voor de opnames! Dankzij een duidelijke planning en shotlist is iedereen op de hoogte en voorbereid op de shootdag(en). Vooral de opnames met drones worden duidelijk aangegeven en aangekondigd. We zijn een klein productie team en komen dus niet met hele vrachtwagen aan materieel, wat ons juist flexibel maakt en de impact van het filmen op de gekozen locatie klein blijft.

STAP 4: MOntage en editing

Als de opnames zijn afgerond begint voor ons het uitzoeken en editen. Aan de hand van het eerder ontwikkelde script gaan we de video in elkaar zetten. Hierbij kan het voorkomen dat er toch nog wat veranderd wordt na het zien van het materiaal. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er eerste een ruwe eerste edit wordt ontwikkeld ter goedkeuring voor we het eindbestand gaan maken. Zo blijft er altijd ruimte voor overleg en feedback.

Stap 5: Feedback en oplevering

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat van de bedrijfsvideo. We staan open voor feedback op het conceptvoorstel en zullen deze zo nauwkeurig mogelijk verwerken voordat we het opnieuw presenteren. Het is belangrijk voor ons dat je de video met trots aan iedereen kunt laten zien; pas dan beschouwen wij het als geslaagd. Zodra we de goedkeuring hebben, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het definitieve bestand, waarbij we de specificaties nauwkeurig afstemmen op het beoogde doel van de video, of het nu voor sociale media, televisie of de website is. We zorgen ervoor dat het eindproduct aan al je verwachtingen en technische eisen voldoet.

Stap 6: Videomarketing

Bedrijfvideo's zijn uitermate geschikt als marketinginstrument. Een video, voorzien van relevante tags en een passende beschrijving, heeft de kracht om jouw online aanwezigheid en marketinginspanningen aanzienlijk te versterken. Het optimaliseren van deze video's voor SEO is essentieel om ervoor te zorgen dat ze de juiste doelgroep bereiken. Met de juiste optimalisatiestrategieën vergroot je de zichtbaarheid van je video's, wat resulteert in meer exposure, grotere merkbekendheid en een verhoogde conversieratio.