\\\\ cases \\\\

this is what we do

Het grote voordeel van video als core business, is dat we veel materiaal hebben om jou te laten zien! Door middel van onderstaande cases presenteren we je graag wat we nou precies voor onze klanten ontwikkelen, wat het idee er achter is en hoe het uitendelijk is ingezet.

Portretfoto Tom Eetinfo

Promotievideo

Eetinfo.nl

De website van Eetinfo staat vol handige tips en recepten maar er ontbrak nog iets belangrijks. Wie zit er achter al deze handige tips? Tijd voor een promotievideo!

Metalura videomarketing - Invigor

Videomarketing

Metalura

Metalura staat voor innovatie, dan kan videomarketing natuurlijk niet ontbreken! Van bedrijfsvideo tot socials en video interviews, we laten alles aan bod komen.

Dienst reclamevideo - Invigor

Reclamevideo's

Sunmaster

De zonweringsproducten van Sunmaster zijn innovatief en subtiel. Aan ons om er voor te zorgen dat de reclame en social media video's van hetzelfde kaliber zijn.

Van der Drift videomarketing - Invigor

Productvideo's

Van der Drift

We brengen het vakmanschap en de kwaliteit van eikenhouten meubelen in beeld, zodat iedereen ziet wat de vakmensen bij Van der Drift dagelijks produceren.

Waar kunnen wij jou mee helpen? Zoek je een goed concept, wil een stevige brainstorm of gewoon de perfecte bedrijfsfilm? We denken graag met je mee over hoe jij jouw (potentiële) klanten met video kunt activeren en gaan voor je aan de slag. Neem dan contact met ons op!