\\\\ over ons \\\\

altijd in beweging

De naam Invigor komt voort uit het Latijnse woord Vigor en het Engelse werkwoord invigorate. Kort samengevat: versterken en kracht geven.

Dat is precies wat wij doen! Naar elkaar als collega's en natuurlijk met onze video's. Kies je voor Invigor, dan versterken we je dienst, jouw product en bedrijf door krachtige video's te ontwikkelen met resultaat.
Daag ons uit met jouw verhaal!

Joost broeksteeg

“Uitdaging, dat is waar ik altijd naar op zoek ben. Uitdaging door te filmen met diverse drones, maar vooral de uitdaging om voor elk verhaal een uniek plan te bedenken.  Het bedenken van dát ene idee waardoor alles meer kracht en waarde krijgt.“

Tido Pro

Tido mureddu

Elke beweging, elke millimeter, je blijft zoeken naar het perfecte shot. Dat is het mooiste aan video. Je blijft bezig met ontwikkelen. Deze voortdurende zoektocht is wat mij als videograaf pusht om elk project voor 100% te gaan.

Invigor team
all about Teamwork

Waar Tido specialist is op het gebied van Storytelling en hoge kwaliteit beelden maakt op de Ronin, is Joost extreem behendig met het besturen van elke soort drone. Hij bedenkt dat ene shot dat nét even anders is dan je verwacht. Wij vullen elkaar dan ook uitmuntend aan bij het bedenken én ontwikkelen van die perfecte video productie. We werken volgens een strak script maar zijn zeker niet bang van een 'Run and Gun' video opdracht! Wij gaan geen uitdaging uit de weg, sterker nog: we gaan die beiden maar al te graag aan!

Korte lijntjes zonder ruis op de lijn. Interesse in een van onze diensten? Dan gaan wij samen met je in gesprek, ontwikkelen samen een plan en script en gaan daarna ook samen filmen en editen. Dit zorgt ervoor dat we de volle aandacht gegeven aan jouw film en we precies weten wat de doelstellingen zijn. We zijn dan wel geen enorm team, maar dat is aan het uiteindelijke eindresultaat zeer zeker niet merken. We weten wat ons te doen staat, hebben een plan en gaan met volle 200% inzet samen aan de slag. 

facebook

Natuurlijk zijn we te vinden op Facebook.

instagram

Check onze Reels en Stories op Instagram.

Youtube

Al onze video's, op een plek verzameld.

linkedin

Toch liever zakelijk houden?

onze cases, een verhaal op zich

Portretfoto Tom Eetinfo

Eetinfo.nl

De website van Eetinfo staat vol handige tips en recepten maar er ontbrak nog iets belangrijks. Wie zit er achter al deze handige tips? Tijd voor een promotievideo!

Metalura videomarketing - Invigor

Metalura

Metalura staat voor innovatie, dan kan videomarketing natuurlijk niet ontbreken! Van bedrijfsvideo tot socials en video interviews, we laten alles aan bod komen.

Dienst reclamevideo - Invigor

Sunmaster

De zonweringsproducten van Sunmaster zijn innovatief en subtiel. Aan ons om er voor te zorgen dat de reclame en social media video's van hetzelfde kaliber zijn.

Van der Drift videomarketing - Invigor

Van der Drift

We brengen het vakmanschap en de kwaliteit van eikenhouten meubelen in beeld, zodat iedereen ziet wat de vakmensen bij Van der Drift dagelijks produceren.

Invigor in cijfers

22.500

Youtube views

327

Drone vluchten

52

Opgeleverde projecten

38

TB videomateriaal