Reclamevideo's

Sunmaster

\\\\

Aangenaam thuis met Sunmaster. Zonlicht is heerlijk maar soms nét iets te veel van het goede. Met Sunmaster creëer je comfort en sfeer wanneer jij het nodig hebt. 

Sunmaster wil naast de inzet van drukwerk, hun producten op nog een andere manier onder de aandacht brengen. De video's die wij voor Sunmaster ontwikkelen vullen dat gat in hun marketing op. Met video richten we ons op de meerwaarde van het product; gebruiksgemak en kwaliteit. Waar drukwerk te beperkt is, vormt video de perfecte aanvulling.

De opdracht

Gebruiksgemak, design en meerwaarde tonen binnen een vooraf bepaalde marketing campagne die aansluit bij onder andere het drukwerk.

Plan van aanpak

Aan de hand van de gekozen campagne gericht beeldmateriaal ontwikkelen en deze passend editen en inzetten bij de marketing campagne. 

Het resultaat

Een groter bereik per campagne via meerdere online kanalen. De consument krijgt een goed beeld van het product, het bedrijf en de lopende acties van dat moment.

#reclame #acties #marketing

reclamevideo

De reclamevideo's voor Sunmaster ontwikkelen we voor diverse formaten en lengtes. Daardoor zijn ze perfect in te zetten op elk social media platform. Bijvoorbeeld een 1080x1920 YouTube formaat als standaard video, op basis hiervan maken we een staande (1920x1080) en vierkante (1080x1080) versie. Samen zorgt dit voor de perfecte aanvulling op de periodieke marketing campagne!

Een reclamevideo passend bij de Voorjaarscampagne.

Een reclamevideo passend bij de Wintercampagne.

Een reclamevideo passend bij de Nazomercampagne.